< img src="https://top-fwz1.mail.ru/counter?id=3487452;js=na" style="position:absolute;left:-9999px;"alt="Top.Mail.Ru" />
Nūhou - Pehea e hoʻololi ai i ke kaʻa kaʻa?
Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Pehea e hoʻololi ai i ke kaʻa kaʻa haʻalulu?

Kaʻa haʻaluluhana pani:

Fwehe mua i na wili nui ma lalo o ka mea ho'ohāhā, e ho'okomo i ka mea ho'ohāhā hou pono e 'ai'ē i kahi jack, e 'imi i ke kiko kāko'o e kāko'o i ka wēlau ha'aha'a o ka mea ho'ohāhā, e kaomi a hiki i ka hiki iā'oe ke ho'oki'eki'e i nā wili wili, wili pa'a.Eia nā ʻanuʻu kikoʻī.

1.E wehe mua i na huila eha e like me ke kauoha diagonal na hua, mai wehe loa ia lakou.

2.A laila e hoʻohana i ka hāpai e hāpai i ke kaʻa i luna, ʻaʻole i kiʻekiʻe loa, hiki i nā huila ma kahi mamao mai ka honua, e maʻalahi i ka hana.

3.A laila e hoʻohana i kahi kumu no ka wehe ʻana i nā nati huila ma ke ʻano diagonal a wehe i ka huila.

4.Ma muli o ke kumu hoʻohālike, pono paha e wehe ʻia ka pauma hoʻopalapala i mea e hoʻomaʻamaʻa ai i ka wehe ʻana o ka mea hoʻopaʻa haʻalulu, a laila e wehe i nā bolts paʻa lima, a ma hope o ka wehe ʻana i nā nati paʻa ma ka lima strut spring.

5.E hoʻohana i ka jack caliper no ka hoʻopaʻa ʻana i ka lima hoʻopaʻa haʻalulu, wehe i ka pāpale ʻenekini a wehe i ke kino o luna o ke kino hoʻoponopono ʻana i ka nati o ka mea haʻalulu, e hoʻohuli i ka jack caliper e hāpai i ka lima haʻalulu i luna a hiki i ka ʻaoʻao haʻahaʻa o ka mea haʻalulu. hoʻokaʻawale ʻia mai ka hoʻopaʻa ʻana o ke koʻi mua, a laila e hoʻoneʻe mālie i ka mea hoʻopuʻi haʻalulu, a laila e hoʻohaʻahaʻa mālie i ka lima hoʻomaha a hiki i ka hoʻokuʻu ʻia ʻana o ka elasticity haʻalulu, a laila e hoʻokuʻu loa i ka nati hoʻoponopono o ke kino o luna a wehe i ka mea haʻalulu.

6.Ma hope o ka wehe ʻana i ka mea hoʻoheheʻe haʻalulu, e hoʻohana i ka mea hoʻoneʻe puna haʻalulu e hoʻopaʻa i ka pūnāwai ma kahi e pale ai i ka neʻe ʻana o ka pūnāwai i luna a i waho i ka wā e wehe ʻia ai ka wili luna.

7. Wehe a hoʻololi i nā ʻāpana ʻeha o ka mea hoʻopuʻi a me ka pale pale.ʻAʻole pono ke pani ʻia ka pūnāwai haʻalulu inā ʻaʻohe ʻino nui a haki paha.


Ka manawa hoʻouna: Jan-30-2023