< img src="https://top-fwz1.mail.ru/counter?id=3487452;js=na" style="position:absolute;left:-9999px;"alt="Top.Mail.Ru" />
Nūhou - Nā Uluna Kākoʻo Lumbar Nui no kāu Kaʻa
Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Nā Uluna Kākoʻo Lumbar Nui no kāu Kaʻa

E ʻike i nā pono ouluna kākoʻo lumbars no nā kaʻa a pehea e hiki ai iā lākou ke hoʻomaikaʻi i kou ʻoluʻolu hoʻokele, hoʻemi i ka ʻeha hope, a hoʻonui i kou ʻike holoʻokoʻa holoʻokoʻa.

Hiki i nā holo kaʻa lōʻihi ke hoʻopau i kou kua, e alakaʻi ai i ka ʻeha, ka luhi, a me ka ʻeha.Pono nā uluna kākoʻo lumbar no ka mālama ʻana i ke kūlana kūpono a me ka pale ʻana i ka ʻeha hope i ka wā lōʻihi.

 

Pono oLumbar Support Pillows no nā kaʻa:

Hoʻemi ʻia ka ʻeha hope: Hāʻawi nā uluna kākoʻo lumbar i ke kākoʻo i manaʻo ʻia i ke kua i lalo, e hōʻemi ana i ka ʻeha a me ka ʻiʻo o ka ʻiʻo, e ʻae ai i kahi ʻike hoʻokele ʻoluʻolu a leʻaleʻa.

Hoʻomaikaʻi ʻia ʻo Posture: Hoʻoikaika lākou i ka alignment spinal kūpono, pale ʻana i ka ʻeha a me ka ʻāʻī, e hōʻemi ana i ke koʻikoʻi ma ke kua a hāʻawi i ke kūlana ʻoi aku ka maikaʻi.

Hoʻonui i ka hōʻoluʻolu: Hāʻawi nā uluna i ke kākoʻo a me ka hōʻoluʻolu hou, ʻoi aku ka nui o nā kaʻa lōʻihi, e hōʻemi ana i ka luhi a hoʻoikaika i ka hoʻomaha.

Hoʻemi ʻia ka luhi: ʻO ke kūlana kūpono a me ke kākoʻo e hōʻemi i ka luhi, hoʻomaikaʻi i ka makaʻala a me ka nānā ʻana i ke kaʻa ʻana.

Hoʻonui ʻia ka palekana: ʻAʻole hiki ke komo nā mea hoʻokele makaʻala i nā ulia, e hoʻonui ana i ka palekana o ke alanui.

 

Ke koho ʻana i ka Pillow Support Lumbar kūpono no kāu kaʻa:

E noʻonoʻo i ke ʻano o ka noho: E koho i kahi uluna i kūpono i ke ʻano a me ka curvature o kāu noho kaʻa, e hāʻawi ana i kahi ʻoluʻolu a kākoʻo.

Nui Pillow: E koho i kahi uluna i kūpono i kou kua a me kou noho kaʻa.E hōʻoia ʻaʻole ʻoi aku ka nui a i ʻole ka liʻiliʻi o ka uluna, e hāʻawi i ke kākoʻo kūpono me ka ʻole e hōʻeha ʻia.

Ke Kaʻina Hoʻohui: E koho i kahi uluna e pili pono ana i ka noho, e pale ai i ka paheʻe ʻana a i ʻole ka neʻe ʻana i ka wā o ke kaʻa, e hōʻoia i ke kākoʻo mau a me ka hōʻoluʻolu.

Nā hiʻohiʻona hoʻoponopono: E ʻimi i nā uluna me nā kaula hiki ke hoʻololi ʻia a i ʻole ka hoʻonui ʻana o ka ea no ke kākoʻo maʻamau, e ʻae iā ʻoe e ʻike i ke kūpono kūpono no kāu pono pilikino.

Hiki i ka hanu: E koho i kahi uluna i hana ʻia me nā mea hanu e pale ai i ka wela, ʻoi aku ka lōʻihi i ka wā mehana.

 

Nā ʻōlelo aʻoaʻo hou no ka hoʻonui ʻana i ka hōʻoluʻolu noho kaʻa:

E hoʻoponopono i kou noho: E hōʻoia i ka hoʻoponopono pono ʻana o kou noho kaʻa i kou kiʻekiʻe a me ke ʻano o ke kino, e hāʻawi ana i ke kākoʻo maikaʻi loa a hoʻemi i ke kaumaha ma kou kua.

Hoʻomaha: E ala a neʻe i kēlā me kēia ʻelua hola e pale i ka ʻoʻoleʻa a me ka luhi, ʻoi aku ka nui ma nā huakaʻi alanui lōʻihi.

Hoʻopololei maʻamau: Hiki i nā ʻōniʻoniʻo maʻalahi ke kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka maʻalahi a hōʻemi i ka ʻeha hope, ʻoi aku ma mua a ma hope o ka holo lōʻihi.

E mālama i ke kūlana maikaʻi: E noho pololei me kou mau poʻohiwi e hoʻomaha a paʻa kou mau wāwae i ka papahele, e hoʻoikaika ana i ka hoʻoponopono ʻana i ke kuamoʻo kūpono a e hōʻemi i ke kaumaha hope.

E hoʻohana i kahiLumbar Support Pillow: He kūlana kiʻekiʻeuluna kākoʻo lumbarhiki ke hāʻawi i ke kākoʻo hou a me ka hōʻoluʻolu, e hoʻomaikaʻi nui i kāu ʻike hoʻokele.

Ma ka hahai ʻana i kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo a me ke koho ʻana i ka uluna kākoʻo lumbar kūpono, hiki iā ʻoe ke hoʻololi i kou noho kaʻa i kahi ʻoluʻolu a kākoʻo, e hōʻemi ana i ka ʻeha hope, hoʻonui i kou ʻike hoʻokele, a hoʻolaha i ka maikaʻi holoʻokoʻa.


Ka manawa hoʻouna: Jun-03-2024