< img src="https://top-fwz1.mail.ru/counter?id=3487452;js=na" style="position:absolute;left:-9999px;"alt="Top.Mail.Ru" />
Nūhou - Therapeutic Back Support Pillow: Hoʻomaha i kou ʻeha
Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Therapeutic Back Support Pillow: Hoʻomaha i kou ʻeha

E ʻike i nā pōmaikaʻi o nā uluna kākoʻo hope therapeutic a pehea e hiki ai iā lākou ke hoʻēmi i ka ʻeha, hoʻomaikaʻi i ke kūlana, a hoʻonui i kou hōʻoluʻolu holoʻokoʻa.

ʻO ka ʻeha hope kahi pilikia maʻamau e hiki ke hoʻopilikia nui i ke ola o kēlā me kēia lā, e pili ana i ka hana, ka leʻaleʻa, a me ka maikaʻi holoʻokoʻa.ʻO ka uluna kākoʻo hopeHāʻawi ʻo ia i ke kākoʻo i manaʻo ʻia a me ka hoʻomaha ʻana i ka ʻeha no nā ʻano like ʻole o ke kua, e hāpai ana i ke kūlana kūpono a hoʻonui i ka hōʻoluʻolu.

Nā pōmaikaʻi o ka Therapeutic Back Support Pillows:

Pain Relief: Hāʻawi nā uluna Therapeutic i ke kākoʻo i manaʻo ʻia i nā wahi kikoʻī o ke kua, e hōʻemi ana i ka ʻeha a me ka ʻāʻī ʻana o ka ʻiʻo, e ʻae ai i ka neʻe ʻana a me ka hōʻemi ʻana i ka ʻeha.

Hoʻomaikaʻi ʻia ʻo Posture: Hoʻoikaika lākou i ka alignment spinal kūpono, pale ʻana i ka ʻeha a me ka ʻāʻī, e hōʻemi ana i ke koʻikoʻi ma ke kua a hāʻawi i ke kūlana ʻoi aku ka maikaʻi.

Hoʻonui i ka hōʻoluʻolu: Hāʻawi nā uluna i ke kākoʻo hou a me ka hōʻoluʻolu, ʻoi aku ka nui o ka noho ʻana no nā manawa lōʻihi, e hōʻemi ana i ka luhi a me ka hoʻoikaika ʻana i ka hoʻomaha.

Versatility: Hiki ke hoʻohana ʻia i nā ʻano hoʻonohonoho like ʻole, me nā noho, nā kaʻa, a me nā moena hoʻi, e hāʻawi ana i ke kōkua a me ke kākoʻo ma nā wahi āu e noho ai.

Portability: Nui nā uluna paʻa a maʻalahi, e maʻalahi iā lākou ke lawe a hoʻohana ma ka hele, hāʻawi i ka hōʻoluʻolu a me ka hōʻoluʻolu i nā wahi āu e hele ai.

Ke koho ʻana i ka PonoKa Uluna Kākoʻo Hoʻōla Kua:

E noʻonoʻo i kou ʻeha hope: E ʻike i kahi kikoʻī o kou kua e pono ai ke kākoʻo a koho i kahi uluna i hoʻolālā ʻia no kēlā wahi, e hāʻawi ana i ka hoʻomaha a me ke kākoʻo.

Pillow Material: E koho i kahi uluna i hana ʻia me nā mea hanu a ʻoluʻolu e like me ka pahu hoʻomanaʻo a i ʻole ka gel, e kūlike i ke ʻano o kou kino a hāʻawi i ke kākoʻo maikaʻi loa.

Pillow Shape: E koho i kahi uluna me ke ʻano e kūpono i ke ʻano o kou kino a hāʻawi i ke kākoʻo i makemake ʻia, e hōʻoia i ka ʻoluʻolu a me ke kākoʻo.

Paʻa Paʻa: E koho i kahi uluna me ka pae paʻa kūpono no kou hōʻoluʻolu a me nā pono kākoʻo, ke kaulike ʻana i ka hōʻoluʻolu a me ke kākoʻo no ka hoʻomaha ʻana i ka ʻeha.

Nā hiʻohiʻona hou: E noʻonoʻo i nā hiʻohiʻona e like me ka hoʻōla wela, ka lomilomi, a i ʻole nā ​​kaula hiki ke hoʻololi ʻia no ka hōʻoluʻolu a me ka hōʻoluʻolu ʻeha.

E ʻike i ka hōʻoluʻolu a me ka hōʻoluʻolu maikaʻi meKa Uluna Kākoʻo Hoʻōla Kuas

ʻO nā uluna kākoʻo Therapeutic he ala kūpono a maʻalahi hoʻi e hoʻēmi i ka ʻeha hope, hoʻomaikaʻi i ke kūlana, a hoʻonui i ka hōʻoluʻolu holoʻokoʻa.Ma ke koho ʻana i ka uluna kūpono no kāu mau pono, hiki iā ʻoe ke ʻike i ka hoʻomaha nui a hoʻomaikaʻi i kou ʻano o ke ola.

 


Ka manawa hoʻouna: Jun-03-2024